Acceptant

Carriere bij U-nited Detachering

Ben jij ambitieus en wil je het maximale uit jouw carrière halen? Dan wil je natuurlijk een betrouwbare partner die hetzelfde nastreeft. Als Acceptant kan je via U-nited Detachering via allerlei specialisaties bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland aan de slag.

Functies bekijken

Verschillende Acceptant functies

Binnen de financiële sector zijn er verschillende soorten Acceptant-rollen, afhankelijk van het type financiële producten of diensten die worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een Acceptant Agrarische Verzekeringen, Acceptant AOV en een Hypotheekacceptant. Ontdek alle Acceptant functies bij U-nited Detachering:

Talentvolle

Acceptanten

“Als Acceptant is het jouw verantwoordelijkheid om verzekeringen voor de zakelijke klanten te accepteren en beheren. Je bepaalt risico’s, clausules en de premiestellingen. Het opstellen van offertes en de uiteindelijke verzekeringspolis zijn ook onderdeel van jouw werk.”

“Je geeft waar nodig de opdracht tot inspectie en beoordeelt het inspectierapport. Samen met jouw collega acceptanten ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van het acceptatiebeleid, waarbij je een scherpe blik hebt op het rendement in de verschillende portefeuilles.”

– Edwin Bosvelt

Werk voor de mooiste opdrachtgevers

    USP’s waar we trots op zijn
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Krachtig
Recensie

Wiljan Pasman

“Fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Vanaf het eerste telefonische gesprek al meteen een goed gevoel bij de bedrijfscultuur.”

“Denken mee met hun medewerkers, ook op privégebied. Zo gaven zij mij bijvoorbeeld de ruimte om eerst nog te reizen en later te starten. Ook op werkgebied leuke uitdagende opdrachten en denken mee over je ontwikkeling.”

“Mocht je een nieuwe uitdaging zoeken, of net als beginnend consultant aan de start van je carrière in de insurance of banking staan, neem dan zeker contact op met U-nited Detachering!”

Veelgestelde vragen professionals

Wat is er leuk aan Acceptant zijn?

Het leuke van werken als Acceptant is dat je in de meeste gevallen gespecialiseerd bent binnen één specifiek aandachtsgebied. Dat maakt je een absolute kenner. Je voelt je echter nooit alleen, want naast je collega’s in opdracht maak je onderdeel uit van het team bij U-nited Detachering. Dat betekent dubbele bedrijfsfeestjes, cadeautjes en andere vormen van waardering.

Waar kom ik te werken als Acceptant?

Via U-nited Detachering werk je aan de leukste en uitdagendste opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers zoals Nationale Nederlanden, Univé, Interpolis, Achmea, AON, HDI, Meijers Assuradeuren, Schouten Zekerheid, ABM AMRO en Alpina Group.

Wat verdient een Acceptant?

Je krijgt wat je verdient. Afhankelijk van de exacte Acceptant-rol, kennis en ervaring krijg je een concept arbeidscontract met daarin onder andere ons salarisvoorstel.

Daarnaast bespreken we altijd de doorgroeimogelijkheden, omdat wij de groei en ontwikkeling van de professional meer dan belangrijk vinden. Wij investeren daarom altijd in relevante vakopleidingen en zorgen dat je altijd up-to-date bent. Groei jij als professional, dan groeit de beloning met je mee.

Op dit moment zijn er meerdere Acceptant-rollen beschikbaar bij ons. Bij elke functie staat een salarisrange beschreven. Over alle rollen breed gesproken is de range tussen de € 2.000,- en € 5.000,- bruto per maand.

Wat is detachering?

Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Verwar het niet met een uitzendbureau, want wij hebben alleen eigen mensen in dienst. Als professional bij U-nited Detachering word je in goed overleg in opdracht gezet bij één van onze opdrachtgevers. Je bent bij U-nited in dienst, dus je ontvangt het loon en alle secundaire arbeidsvoorwaarden van ons.

Wat zijn de voordelen van detachering?

Alleen al in de basis heeft detachering een aantal aantrekkelijk voordelen. Zo krijg je de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast bouw je aan een mooi netwerk en ontdek je razendsnel waar jouw krachten liggen.

Als gedetacheerde bij U-nited profiteer je bovendien van een mooi aantal extra’s. Naast een goed salaris en de uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, kan je rekenen op persoonlijke begeleiding van één van onze managers. Ook doe je automatisch mee aan ons unieke vitaliteitsprogramma. Heb je tijdelijk geen opdracht? Dan betalen wij jouw salaris gewoon door!

Wat als ik mijn opdracht bij nader inzien toch niet leuk vind?

Helaas kan niemand in een kristallenbol naar de toekomst kijken. Het kan dus zijn dat een opdracht tóch niet helemaal in de smaak valt. Zo kan het zijn dat de bedrijfscultuur je niet lekker ligt of dat de werkzaamheden simpelweg niet bij je passen. Gelukkig is er in dat soort situaties geen man over boord. Geef bij je manager aan waar je tegenaan loopt, dan gaan wij samen op zoek naar een goede oplossing.

Aan de slag als Acceptant

Wil jij ontdekken hoe het is om een krachtpatser te zijn bij U-nited Detachering? Kom in contact met onze recruiters om vanuit jouw kracht vorm te geven aan jouw volgende carrièrestap.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01