Hartstichting

Hart voor de Zaak

Ontdek ons partnership met de Hartstichting.

Stel je vraag
Ontdek onze

Prachtige match

“Toen de Hartstichting bij ons aanklopte voor een kennismaking, waren we direct enthousiast. Als detacheringsbedrijf worden we wel vaker benaderd voor het steunen van een goed doel, maar over dit partnership hoefden we niet lang na te denken. We spreken ook bewust over een partnership, omdat onze samenwerking voelt als veel meer dan alleen een relatie gebaseerd op een maandelijkse donatie.”

– Sanne Kandel

Iedereen een gezond hart

Het aantal hartpatiënten groeit. Als we niets doen, komen er in tien jaar een half miljoen hartpatiënten bij. Het is tijd voor actie! Sinds mei 2022 heeft U-nited Detachering zich daarom aangesloten als Hart voor de Zaak partner van de Hartstichting. Het gemeenschappelijk doel is om de harten van Nederland gezond te houden. U-nited en de Hartstichting komen zo een stapje dichterbij hun droom: iedereen een gezond hart.

reanimatie-hartstichting-u-nited-detachering
hartslag-hartstichting-u-nited-detachering

Reanimeren kan je leren

Een hartstilstand plan je niet. Daarom kan je maar beter goed voorbereid zijn voor als een dergelijke situatie zich voordoet. Door het partnership krijgt ons team een reanimatie- en AED-training aangeboden, zodat wij zowel theoretisch als praktisch aangeleerd krijgen hoé om te gaan met levensbedreigende situaties. Die zekerheid, geeft ons team een prettig gevoel. Dit is slechts één van de vele tools die wij vanuit de Hartstichting krijgen aangeboden.

Samen met je hart meer uit het leven halen? Als jij goed voor je hart zorgt, dan zorgt je hart beter voor jou. Daarom is het van groot belangrijk om af en toe naar je hart te luisteren, zodat je ontdekt hoe het met je hart gaat en of jullie goed voor elkaar zorgen. Hoe is jouw band met je hart?

Samen gezond

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het goed om elke dag aandacht te schenken aan je lichaam en geest. Een dagelijkse wandeling van minimaal 20 minuten vormt hiervoor een uitstekende basis. Met onze nieuwsbrieven en social-mediaberichten sturen wij onze krachtpatsers hier zoveel mogelijk op aan.

Daarnaast bestaat ons vitaliteitsprogramma uit de U-nited Awards; een uniek spel waarin we onze consultants uitdagen om gezond te eten en regelmatig te sporten, in ruil voor de kans op ontspannende prijzen. Het vitaliteitsprogramma draagt bij aan lekker in je vel zitten en geeft het gevoel van saamhorigheid onder een groep consultants dat elkaar niet dagelijks ziet.

Wil jij extra aan de slag met je vitaliteit? De Hartstichting heeft een mooi vitaliteitspakket samengesteld. Doe er je voordeel mee!

krachtmeting-detacheringsbureau-financieel-u-nited-detachering
onderzoek-hart-en-vaatziekten-u-nited-detachering

Onderzoek van groot belang

Onze maandelijkse donatie draagt bij aan de mogelijkheden om belangrijk onderzoek te doen. De Hartstichting doet onderzoek naar oplossingen om hart- en vaatziekten eerder te herkennen en op tijd te behandelen. Zo wordt er onder andere onderzoek gedaan naar:

  • Erfelijke hartziekten;
  • Verschillen mannen en vrouwen;
  • Hartfalen.

Samen dragen we bij aan een hartgezondere samenleving. Dat vinden wij ontzettend belangrijk, want niemand mag zich alleen voelen. Juist daarom voelt dit partnership voor ons aan als iets vanzelfsprekends.

Persoonlijke Gezondheidscheck

Wist jij dat een gezond leven het risico op hart- en vaatziekten verlaagd? Vanwege het partnership met de hartstichting mogen wij onze medewerkers de Persoonlijke Gezondheidscheck met ruim 30% korting aanbieden. Deze test geeft een gezondheidsrapport en een advies op maat om je leefstijl te verbeteren waar nodig.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01