Allround verzekeringconsultants

Kies voor verzekeringstalent uit team U-nited

Klaar

Voor talentvolle versterking

”Ben jij op zoek naar een partner met kennis van de verzekeringsmarkt waarmee je de juiste slagkracht creëert om de gewenste consultant aan te trekken voor jouw organisatie? Zoek jij consultants die klaarstaan voor de verzekeringsbranche van nu en in de toekomst? Maak kennis met het verzekeringstalent van U-nited Detachering!”

“Via ons talentenprogramma worden verzekeringsprofessional opgeleid en klaargestoomd voor een mooie carrière in de wereld van zakelijke verzekeringen. Wij vertellen je er graag meer over.”

– Sandor van Tilburg

Werken in de wereld van zakelijke verzekeringen?

Deze frisse koppen zijn via ons talentenprogramma begonnen aan een vliegende carrièrestart. Elk van hen bewandelde zijn of haar eigen pad. In deze video delen zij in het kort hun verhaal.

Directe toegang

Als je aansluit bij ons concept dan krijgt je direct toegang tot de grootste pool van startende verzekeringconsultants van Nederland. In samenwerking met ons opleidingsinstituut hebben wij een leergang ontwikkelt die onze talenten de kans biedt zich te specialiseren tot allround verzekeringsspecialist.

De verzekeringsconsultant is bij ons in dienst en krijgt de ruimte om zich zowel op persoonlijk vlak als ook vakinhoudelijke kennis nader te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van de benodigde Wft’s.

functie-traineeship-u-nited-detachering
lustrumfeest-thumbnail-u-nited-detachering

Complete consultants

Als opdrachtgever krijg jij de kans kennis te maken met de gekwalificeerde startende professional die direct voor jou aan de slag gaat. Ons talentenprogramma is een unieke manier om samen de arbeidsmarkt te betreden.

U-nited Detachering zorgt voor de begeleiding, opleiding en coaching van de professional, gecombineerd met jouw werkomgeving als mogelijk potentiële werkgever!

Mooie samenwerkingen met

Onze kernwaarden

betrouwbaarheid-kernwaarde-u-nited-detachering

Betrouwbaar

Samenwerken doen we op basis van wederzijds vertrouwen met zowel onze krachtpatsers als opdrachtgevers; doe wat je zegt en zeg wat je doet.

persoonlijk-kernwaarden-u-nited-detachering

Persoonlijk

Onze persoonlijke benadering stelt ons in staat om het beste in ons team naar boven te halen; staan in je kracht voor een maximaal resultaat.

kracht-van-samen-kernwaarde-u-nited-detachering

Krachtig

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Vanuit die gedachte geeft ons team een krachtige invulling aan elke samenwerking die we aangaan.

Ons talent aan je binden?

Graag komen wij met jou in contact voor een verfrissende kennismaking waarin we de personeelsvraag inventariseren. Vanuit onze expertise in deze nichemarkt helpen wij jou vakkundig verder in het vinden van de beste oplossing. Sandor van Tilburg staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en zal je vragen graag beantwoorden.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01