Test

om te testen

Knopje
inkomen-en-verzuim-u-nited-detachering

Veelgestelde vragen opdrachtgevers

Wat is detachering?

Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Verwar het niet met een uitzendbureau, want wij hebben alleen eigen mensen in dienst. Onze professionals worden volgens afspraak voor een bepaalde periode ingehuurd. Leg je wensen bij ons neer en wij gaan op zoek naar de perfecte match binnen ons team of netwerk.

Wat zijn de voordelen van detachering voor de opdrachtgever?

De grootste voordelen van een detacheringsbureau aan je zijde, is dat je kan rekenen op veel flexibiliteit, kwaliteit en snelheid. We hebben een divers team van verzekeringsprofessionals en kunnen daardoor flexibel op- en afschalen per opdracht. Doordat wij continu investeren in vakopleidingen zijn onze professionals altijd up-to-date qua kennis en kunde. Daarnaast zijn we razendsnel; als organisatie in het vinden van de perfecte match en als professional in het eigen maken van de opdracht.

Welke specialismes hebben jullie in huis?

Doordat wij zelf verzekeringsspecialisten zijn geweest, weten wij als geen ander waar behoefte aan is in deze markt. Wij ondersteunen verzekeraars en banken op gebied van onder andere acceptanten, schadebehandelaars, accountmanagers en nog veel meer. Deze functies detacheren wij in verschillende branches; van de agrarische markt tot aan pensioenfondsen. Leg je verzoek bij ons neer en wij helpen je verder.

Hoe snel kunnen jullie een professional leveren?

Over het algemeen snel. Al gaat snelheid bij ons niet voor kwaliteit. Daarom gaan we altijd het gesprek met elkaar aan om goed in kaart te brengen waar de behoefte precies ligt. Ervaring leert dat geduldig zijn loont; soms kan je beter een maand langer wachten op iemand met voldoende expertise, dan dat je in zee gaat met een professional die eigenlijk net te weinig ervaring heeft.

Wie betaalt de professional door bij ziekte?

Ziek zijn is voor niemand leuk. Al is het voor de inhurende partij een verzachtend voordeel dat U-nited Detachering verantwoordelijk is voor het doorbetalen van de salarissen. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom investeren wij flink in de gezondheid van onze professionals. Dat doen we door nauw samen te werken met partijen zoals de Hersenstichting en Hartstichting. Samen zetten we in op voldoende dagelijkse beweging, gezonde voeding en een prettige werksfeer.

Is het mogelijk om een ingehuurde professional over te nemen voor een dienstverband?

Het kan voorkomen dat de klik tussen de ingehuurde professional en de opdrachtgever dusdanig goed is, dat beide partijen verder met elkaar willen. In dat geval nemen wij ons verlies, want wij willen de carrière van de professional nooit en te nimmer in de weg staan. De spelregels omtrent het overnemen van professionals staan vastgelegd in de afspraken die wij met elkaar maken.

Veelgestelde vragen professionals

Wat is detachering?

Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Verwar het niet met een uitzendbureau, want wij hebben alleen eigen mensen in dienst. Als professional bij U-nited Detachering word je in goed overleg in opdracht gezet bij één van onze opdrachtgevers. Je bent bij U-nited in dienst, dus je ontvangt het loon en alle secundaire arbeidsvoorwaarden van ons.

Wat zijn de voordelen van detachering voor de professional?

Alleen al in de basis heeft detachering een aantal aantrekkelijk voordelen. Zo krijg je de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast bouw je aan een mooi netwerk en ontdek je razendsnel waar jouw krachten liggen. Als gedetacheerde bij U-nited profiteer je bovendien van een mooi aantal extra’s. Naast een goed salaris en de uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, kan je rekenen op persoonlijke begeleiding van één van onze managers. Ook doe je automatisch mee aan ons unieke vitaliteitsprogramma. Heb je tijdelijk geen opdracht? Dan betalen wij jouw salaris gewoon door!

Voor welke opdrachtgevers kan ik komen te werken?

In de loop der jaren heeft U-nited Detachering gebouwd aan een fantastisch landelijk netwerk bij de mooiste verzekeringspartijen. Denk bijvoorbeeld aan Nationale Nederlanden, AON, Interpolis, Rabobank, Univé en ABN Amro. Hier kan je terecht voor de meest uiteenlopende verzekeringsopdrachten; van Acceptant Agrarische Verzekeringen tot aan Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen.

Wat voor soort opdrachten hebben jullie in de aanbieding?

Bij verzekeringen wordt al snel gedacht aan stoffige opdrachten die allemaal op elkaar lijken. Niet is minder waar, want de smaakjes in verzekeringsland zijn ongekend divers. Zo heb je schadebehandelaars, accountmanagers, acceptanten en nog veel meer. Op onze functieprofielen pagina vind je de meest actuele profielen die wie op dit moment zoeken.

Wat ga ik verdienen als ik bij jullie in dienst treed?

Je krijgt wat je verdient. Afhankelijk van je functie en ervaring krijg je een concept arbeidscontract met daarin onder andere ons salarisvoorstel. Daarnaast bespreken we altijd de doorgroeimogelijkheden, omdat wij de groei en ontwikkeling van de professional meer dan belangrijk vinden. Wij investeren daarom altijd in relevante vakopleidingen en zorgen dat je altijd up-to-date bent. Groei jij als professional, dan groeit de beloning met je mee.

Wat als ik mijn opdracht bij nader inzien toch niet leuk vind?

Helaas kan niemand in een kristallenbol naar de toekomst kijken. Het kan dus zijn dat een opdracht tóch niet helemaal in de smaak valt. Zo kan het zijn dat de bedrijfscultuur je niet lekker ligt of dat de werkzaamheden simpelweg niet bij je passen. Gelukkig is er in dat soort situaties geen man over boord. Geef bij je manager aan waar je tegenaan loopt, dan gaan wij samen op zoek naar een goede oplossing.

Welke stappen zetten jullie op gebied van vitaliteit?

Goed presteren begint met lekker in je vel zitten, zowel geestelijk als fysiek. Daarom zetten wij hoog in op vitaliteit. Dat doen we niet alleen, maar in samenwerking met onder andere de Hersenstichting en de Hartstichting. Beide partijen bieden ons waardevolle tools en praktische tips die stuk voor stuk bijdragen aan een betere gezondheid. Zo wandelen we als team bijvoorbeeld de hele wereld over met behulp van Ommetje. Leer meer over ons vitaliteitsprogramma.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Het sollicitatieproces bij U-nited Detachering is glashelder. Het is zelfs zó overzichtelijk, dat wij het in 59 seconden kunnen uitleggen. Bekijk de uitleganimatie en ontdek welke stappen er zitten van het eerste contact tot en met het ontpoppen van de champagne om jouw nieuwe baan te vieren.

© 2022 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01