Agrarisch Verzekering Specialist

Opleidingstraject (Eindhoven, 36 uur uur per week)

Contact opnemen

Leuk je te ontmoeten!

Van de groeiende wereldbevolking en klimaatverandering, tot de veranderende wet- en regelgeving en de steeds grotere rol van technologie en innovatie; onze gerenommeerde opdrachtgever wil in staat zijn de agrarische ondernemers te helpen met lastige vraagstukken en hen voor te bereiden op de toekomst.

Via ons opleidingstraject in Eindhoven word je op professionele wijze stap-voor-stap klaargestoomd tot Agrarisch Verzekeringsspecialist (Buitendienst). Ontdek alle kansen die U-nited Detachering jou te bieden heeft!

Wij bieden jou

 • Altijd in ontwikkeling door het fraaie opleidingsbudget
 • Salaris tussen de € 2.700,- en € 3.950,-
 • Marktconforme pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding en/of leaseauto
 • Bonusregeling die kan oplopen tot € 5.000,-
 • Thuiswerkvergoeding
 • Leuke bedrijfsuitjes en sportevenementen
 • Fit brein door ons vitaliteitsprogramma

Promofilm opleidingstraject Agrarisch Verzekeringsspecialist

Bekijk de promotiefilm over het opleidingstraject tot Agrarisch Verzekeringsspecialist (Buitendienst) en ontdek jouw carrièrepad bij U-nited Detachering.

Wat ga je doen?

Als professional bij U-nited kies je niet zomaar voor een traineeship, maar voor een vliegende start van jouw carrière in de wereld van de financiële dienstverlening.

Via het unieke opleidingsprogramma van U-nited Detachering word jij klaargestoomd tot Agrarisch Verzekeringsspecialist (Buitendienst). In achttien maanden tijd ga je al lerend aan de slag met uitdagende casussen. Hierbij krijg je ondersteuning van onze trainers, die met je aan de slag gaan op gebied van onder andere communicatie, adviseren en commercie.

De theoretische kennis wordt dus meteen vertaald naar de praktijk. Benieuwd hoe wij dit traject voor jou op maat maken? Er zijn nog vijf plekken beschikbaar. Maak dus snel je interesse kenbaar via Edwin Bosvelt of vul het contactformulier in onderaan deze pagina. Wij vertellen je graag meer over dit unieke opleidingstraject!

doortje-bless-webinar-verzekeringspecialist-u-nited-detachering

Match?

☑️ Interesse in de financiele dienstverlening ☑️ Enthousiast talent ☑️ Afgeronde mbo4, hbo of wo

Nou en of

Sollicitatieproces

vaste-vergoeding-zzp-u-nited-detachering


Telefonische intake

In ons eerste gesprek maken we kennis met elkaar om te ontdekken of er een wederzijdse klik is en om uit te zoeken hoe wij dit opleidingstraject voor jou op maat kunnen maken.

sparringspartner-sterk-zzp-u-nited-detachering


Teams call

De verdere kennismaking volgt via een Teams meeting waarbij ook een tweede collega uit ons team aanschuift. Samen bespreken we het gewenste carrièrepad en spreken we over een startdatum.

top-cv-zzp-u-nited-detachering


Concept arbeidsovereenkomst

Alle wensen worden gebundeld en verwerkt in het concept arbeidsovereenkomst. Deze sturen wij je per e-mail toe om vervolgens samen te bespreken.

Wij zijn U-nited

Ben jij ambitieus en wil je het maximale uit jouw carrière halen? Dan wil je natuurlijk een betrouwbare partner die hetzelfde nastreeft. U-nited Detachering is een frisse en gedreven organisatie die samen met jou voor het beste resultaat gaat; voor jou en de opdrachtgever.

Dat doen we door jouw persoonlijke kracht te koppelen aan de werkzaamheden die passen bij die van een Agrarisch Verzekeringsspecialist. U-nited bestaat uit een getalenteerd team van consultants, ook wel krachtpatsers genoemd, dat verspreid door heel Nederland werkt aan uiteenlopende opdrachten bij banken en verzekeraars.

Tijdens het opleidingstraject verdien je tussen de € 2.700,- en € 3.950,-. Daarna zijn er ruime salaris doorgroeimogelijkheden op basis van jouw prestaties op de werkvloer. Dit opleidingstraject is in Eindhoven.

edwin-bosvelt-vitaliteit-u-nited-detachering

Aanmelden talentenprogramma

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, png, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Greep uit onze opdrachtgevers

  © 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01