Omapost

Samen sterk voor ouderen

Ouderenorganisatie ANBO wordt momenteel overladen met zo’n 2.000 telefoontjes per dag van eenzame senioren die angstig zijn voor het coronavirus. Naast praktische vragen over thuiszorg of boodschappen, willen veel ouderen weten of het nog wel veilig is dat hun kleinkinderen langskomen.

Iedereen

Een stapje extra

In tijden waar iedereen een stapje extra voor elkaar zet, doen wij de oproep aan ons netwerk deze kwetsbare ouderen een hart onder de riem te steken. Met het initiatief van Omapost is het mogelijk om eenvoudig persoonlijke kaartjes via de post te verzenden.

Stuur nu een gratis kaartje naar een adres in Nederland met onze kortingscode UNITED. Deze code is sinds vrijdag 20 maart 100x te verzilveren via de website van Omapost. Binnen no-time was de actiecode volledig verzilverd, daarom hebben wij dinsdag 24 maart de kortingscode UNITED gekoppeld aan nog eens 100 extra gratis kaartjes. Wie steek jij een hart onder de riem?

Welke kaart kies jij?

Op de website van Omapost kan je zelfgemaakte foto’s uploaden als kaart. Ook kan je kiezen uit onze selectie van kaarten die je hier gratis kan downloaden. Klik met de linker muisknop op de foto om een scherpe/grote variant van de foto te openen en downloaden.

omapost-1-1
omapost-2-2
omapost-3-3
omapost-4-4
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01