Krachtmeting

U-nited kent je kracht

Functies bekijken
Talentvolle

Krachtpatsers

Jezelf door-en-door kennen, wat is daar het voordeel van? Bij U-nited Detachering zijn wij ervan overtuigd dat een goed zelfbeeld bijdraagt aan de mate van succes in je carrière. Dat gezegd hebbende, doen wij er alles aan om onze krachtpatsers goed te doorgronden; Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Welke kwaliteiten heb jij in huis? Voor welke valkuilen moet je waken?

Om inzicht te verschaffen in hoe jij in elkaar zit, doen wij graag een krachtmeting met jou. Zo leer jij jezelf beter kennen en kunnen wij je beter helpen aan een opdracht die jou op het lijf geschreven staat. Op deze pagina vertellen wij je meer over hoe wij dit doen en waar jij je kan aanmelden voor een persoonlijke krachtmeting.

– Edwin Bosvelt

Gedrag en drijfveren

Wij geloven dat talent bepalend is voor succes. Benut jij optimaal je talenten, dan behaal je het maximale resultaat. Maar minstens zo belangrijk, je wilt iets doen waar je energie van krijgt. Niet alleen vandaag, maar ook zeker morgen!

In samenwerking met MatchQ hebben wij een krachtmeting ontwikkeld waarmee we inzicht krijgen in jouw potentie. De basis hiervan vormt een een uitgebreide, maar leuke vragenlijst over jouw gedrag en drijfveren.

krachtmeting-detacheringsbureau-financieel-u-nited-detachering

Werk voor de mooiste opdrachtgevers

krachtmeting-detacheringsbureau-verzekeringen-u-nited-detachering

Van potentie naar resultaat

De antwoorden uit de vragenlijst worden tot een overzichtelijke rapport gegenereerd. Een rapport bestaande uit een gedragsprofiel, kwaliteiten, drijfveren en een heldere samenvatting.

De uitkomsten worden kundig besproken met de krachtpatser in kwestie door één van onze Managers. Zij hebben veel ervaring in hoe je deze resultaten het beste kan interpreteren. Dat is van groot belang, want zo weet je zeker dat je het optimale uit de krachtmeting haalt.

Samen met jou willen wij de beste zijn. Dat gaat hand in hand met een persoonlijke ontwikkeling.

Recensie

Emiel Rouhof

“Wat U-nited voor mij bijzonder maakt is dat zij het, naast je plezier binnen je opdracht, ook belangrijk vinden dat het buiten de opdracht goed met je gaat. Ook zijn zij oprecht geïnteresseerd in dingen waar je buiten je opdracht mee bezig bent.”

“Ook op werkgebied wordt er meegedacht over je ontwikkeling en wat jij belangrijk vindt bij het vinden van een uitdagende opdracht. Als beginnend professional is het erg fijn om een ervaren sparringpartner, zoals Sanne, te hebben die meedenkt over de toekomst en jouw pad binnen de verzekeringswereld.”

“Ik denk dat veel werkgevers een voorbeeld kunnen nemen aan de waarde die U-nited hecht aan haar werknemers.”

Klaar voor de krachtmeting?

Wil jij, net als onze krachtpatsers, investeren in jezelf door een professionele krachtmeting te doen? Neem contact met ons op!

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01