Adviseur

Carriere bij U-nited Detachering

Ben jij ambitieus en wil je het maximale uit jouw carrière halen? Dan wil je natuurlijk een betrouwbare partner die hetzelfde nastreeft. Als Adviseur kan je via U-nited Detachering via allerlei specialisaties bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland aan de slag.

Functies bekijken

Verschillende Adviseur functies

Binnen de financiële sector zijn er verschillende soorten Adviesrollen, afhankelijk van het type financiële producten of diensten die worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een Adviseur Starters- en Ondernemersdesk, Hypotheekadviseur en een CDD Analist Organisaties. Ontdek alle Adviseur functies bij U-nited Detachering:

Talentvolle

Adviseurs

“Een adviseur op gebied van verzekeringen is iemand die klanten adviseert over welke verzekeringen het beste bij hun persoonlijke of zakelijke situatie passen. Daarmee vorm je een belangrijke schakel voor klanten om een weloverwogen keuze te maken met betrekking tot hun verzekeringen en hen te ondersteunen bij het afhandelen van eventuele schadeclaims.”

“Als Adviseur in de verzekeringen moet je op de hoogte blijven van veranderingen in de wetgeving en nieuwe producten en diensten in de markt. Dit houdt het werk interessant en uitdagend.”

– Michel van der Stam

Werk voor de mooiste opdrachtgevers

    USP’s waar we trots op zijn
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Krachtig
Recensie

Rianne Nederveen

“Toevallig ben ik in de detachering terecht gekomen. U-nited Detachering legde twee jaar geleden contact met mij. Direct was er sprake van een wederzijdse klik en vertrouwen in elkaar. Er was ruimte voor persoonlijke wensen, er is betrokkenheid en persoonlijke aandacht. De kracht van samen (U and I together) is merkbaar aanwezig.”

Veelgestelde vragen professionals

Wat is er interessant aan een rol als adviseur

Het interessante van werken als Adviseur is dat je in de meeste gevallen gespecialiseerd bent binnen één specifiek aandachtsgebied. Dat maakt je een absolute kenner. Je voelt je echter nooit alleen, want naast je collega’s in opdracht maak je onderdeel uit van het team bij U-nited Detachering. Dat betekent dubbele bedrijfsfeestjes, cadeautjes en andere vormen van waardering.

Waar kom ik te werken als Adviseur ?

Via U-nited Detachering werk je aan de leukste en uitdagendste opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers zoals Nationale Nederlanden, Univé, Interpolis, Achmea, AON, HDI, Meijers Assuradeuren, Schouten Zekerheid, ABM AMRO en Alpina Group.

Wat verdient een Adviseur?

Je krijgt wat je verdient. Afhankelijk van de exacte Adviseur-rol, kennis en ervaring krijg je een concept arbeidscontract met daarin onder andere ons salarisvoorstel.

Daarnaast bespreken we altijd de doorgroeimogelijkheden, omdat wij de groei en ontwikkeling van de professional meer dan belangrijk vinden. Wij investeren daarom altijd in relevante vakopleidingen en zorgen dat je altijd up-to-date bent. Groei jij als professional, dan groeit de beloning met je mee.

Op dit moment zijn er meerdere Adviesrollen beschikbaar bij ons. Bij elke functie staat een salarisrange beschreven. Over alle rollen breed gesproken is de range tussen de € 2.400,- en € 6.500,- bruto per maand.

Wat is detachering?

Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Verwar het niet met een uitzendbureau, want wij hebben alleen eigen mensen in dienst. Als professional bij U-nited Detachering word je in goed overleg in opdracht gezet bij één van onze opdrachtgevers. Je bent bij U-nited in dienst, dus je ontvangt het loon en alle secundaire arbeidsvoorwaarden van ons.

Wat zijn de voordelen van detachering?

Alleen al in de basis heeft detachering een aantal aantrekkelijk voordelen. Zo krijg je de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast bouw je aan een mooi netwerk en ontdek je razendsnel waar jouw krachten liggen.

Als gedetacheerde bij U-nited profiteer je bovendien van een mooi aantal extra’s. Naast een goed salaris en de uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, kan je rekenen op persoonlijke begeleiding van één van onze managers. Ook doe je automatisch mee aan ons unieke vitaliteitsprogramma. Heb je tijdelijk geen opdracht? Dan betalen wij jouw salaris gewoon door!

Wat als ik mijn opdracht bij nader inzien toch niet leuk vind?

Helaas kan niemand in een kristallenbol naar de toekomst kijken. Het kan dus zijn dat een opdracht tóch niet helemaal in de smaak valt. Zo kan het zijn dat de bedrijfscultuur je niet lekker ligt of dat de werkzaamheden simpelweg niet bij je passen. Gelukkig is er in dat soort situaties geen man over boord. Geef bij je manager aan waar je tegenaan loopt, dan gaan wij samen op zoek naar een goede oplossing.

Aan de slag als Adviseur

Wil jij ontdekken hoe het is om een krachtpatser te zijn bij U-nited Detachering? Kom in contact met onze recruiters om vanuit jouw kracht vorm te geven aan jouw volgende carrièrestap.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01