Wij zoeken jou!

Carriere maken in de wereld van financiele dienstverlening

Ja, ik heb interesse

Leuk je te ontmoeten!

Wil jij als net afgestudeerde of beginnende consultant met financiële affiniteit graag starten met het werken aan interessante projecten in een team vol enthousiaste collega’s?

Wil je daarnaast een rol spelen bij belangrijke life-events en verzeker jij mensen van een goede afloop? Zet dan jouw eerste stappen via U-nited Detachering!

Wij bieden jou

 • Kijk bij verschillende opdrachtgevers in de keuken
 • Altijd in ontwikkeling door het fraaie opleidingsbudget
 • Salaris tussen de € 2.400,- en € 3.100,-
 • Uren flexibel in te delen en locatie ook in overleg
 • Marktconforme pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding en/of leaseauto
 • Bonusregeling die kan oplopen tot € 5.000,-
 • Thuiswerkvergoeding
 • Leuke bedrijfsevenementen en sportevenementen
 • Fit brein door ons vitaliteitsprogramma

Werken in de wereld van de financiele dienstverlening?

Deze frisse koppen gingen jou voor! Doortje, Femke en Wiljan stippelde samen met U-nited Detachering elk hun eigen carrièrepad uit. In deze video delen zij in het kort hun verhaal.

Wat ga je doen?

Als professional bij U-nited kies je niet zomaar voor een baan, maar voor een vliegende start van jouw carrière in de wereld van de financiële dienstverlening. Je krijgt de kans om uiteenlopende opdrachten te doen bij grote spelers binnen de financiële branche.

Naast je eerste opdracht krijg je een maatwerk opleidingstraject, bestaande uit het behalen van Wft-diploma’s en vakinhoudelijke opleidingen. De richtingen die hierin centraal staan zijn schade en inkomen. Je kan via U-nited aan de slag bij gerenommeerde opdrachtgevers zoals Nationale Nederlanden, Achmea en Univé.

Met het juiste carrièreplan ga je stapsgewijs ontdekken wat wel of niet bij je past, doe je in korte tijd veel ervaring op en stomen wij je klaar voor de functie van nu en in de toekomst.

functie-traineeship-u-nited-detachering

Match?

☑️ Interesse in de financiele dienstverlening ☑️ Enthousiast talent ☑️ Afgerond vakdiploma

Nou en of!

Sollicitatieproces

vaste-vergoeding-zzp-u-nited-detachering


Telefonische intake

In ons eerste gesprek maken we kennis met elkaar om te ontdekken of er een wederzijdse klik is en om uit te zoeken wat wij voor elkaar kunnen betekenen in de wereld van de financiële dienstverlening.

sparringspartner-sterk-zzp-u-nited-detachering


Teams call

De verdere kennismaking volgt via een Teams meeting waarbij ook een tweede collega aanschuift. Samen bespreken we over het gewenste carrièrepad en de beschikbare opdrachten.

top-cv-zzp-u-nited-detachering


Concept arbeidsovereenkomst

Alle wensen worden gebundeld en verwerkt in het concept arbeidsovereenkomst. Deze sturen wij je per e-mail toe om vervolgens samen te bespreken.

Wij zijn U-nited

Ben jij ambitieus en wil je het maximale uit jouw carrière halen? Dan wil je natuurlijk een betrouwbare partner die hetzelfde nastreeft. U-nited Detachering is een frisse en gedreven organisatie die samen met jou voor het beste resultaat gaat; voor jou en de opdrachtgever.

Dat doen we door jouw persoonlijke kracht te koppelen aan een werkopdracht die daar perfect bij past. U-nited bestaat uit een getalenteerd team van consultants, ook wel krachtpatsers genoemd, dat verspreid door heel Nederland werkt aan uiteenlopende opdrachten bij banken en verzekeraars.”

edwin-bosvelt-vitaliteit-u-nited-detachering

Aanmelden talentenprogramma

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, png, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Greep uit onze opdrachtgevers

  © 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01