Vacature Monteur

Locaties: Barneveld, Moerkapelle en Amsterdam

Neem contact op
Aan de slag

als monteur

Hou je van een uitdaging en wil je je verder ontwikkelen in een jong, slagvaardig en snelgroeiend bedrijf? Ga dan als monteur aan de slag. Bij onze opdrachtgever renoveren met een unieke techniek (relinen) zeer snel leidingen zonder hak-en breekwerk voor woningcorporaties, aannemers en VvE’s.

Is dit voor jou de uitgelezen kans? Solliciteer dan direct! Bel mij op 06 425 299 40 of mail naar [email protected].

Edwin Bosvelt

Wat ga jij als monteur doen?

Als monteur ga je samen met een collega’s aan de slag bij diverse grote projecten door heel Nederland. Jouw werkzaamheden zijn onder andere het reinigen van afvoerleidingen, uitvoeren van camera-inspecties en het maken van nieuwe leidingen in bestaande leidingen.

De nieuwe leidingen worden ter plekke geproduceerd volgens het nieuwe innovatieve proces. Er wordt uiteraard volgens strikte afspraken en kwaliteitsnormen gewerkt. Je zal veel contact met klanten hebben en je bent het gezicht van onze opdrachtgever in Nederland.

monteur-vacature-4
monteur-vacature-3

Jouw capaciteiten

Je bent geïnteresseerd in techniek en werkt graag met je handen. Je denkt in oplossingen en werkt nauwkeurig met oog voor kwaliteit. Je signaleert knelpunten in werkprocessen en kansen en doet voorstellen voor verbetering. Daarnaast ben je zelfkritisch omdat je jouw prestaties wilt verbeteren.

Je beschikt verder over de volgende eigenschappen:  

  • Enthousiast, flexibel en fysiek gezond;
  • MBO denk- en werkniveau;
  • Ervaring met/of interesse in de bouw/ installatie/ techniek;
  • Zelfstandig en werkt graag binnen een kleine ploeg;
  • Probleemoplosser;
  • Bereid om flexibele uren te werken;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Nederlands sprekend.

Geen ervaring als monteur?

Mocht je voor het eerst een monteurs functie ambiëren dan adviseren we je zeker te reageren; we hebben een interne opleiding beschikbaar er is voldoende mogelijk qua begeleiding om jou het vak te leren.

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat binnen de renovatiesector een innovatieve oplossing heeft ontwikkeld en gerealiseerd. In Nederland zijn we op dit moment op zoek naar monteurs voor de locaties Barneveld, Moerkapelle en Amsterdam. Het relatief jonge team wil groeien en zich in Nederland verder op de kaart zetten. 

functie-acceptant-particuliere-verzekeringen-u-nited-detachering

Wij bieden jou

Wij bieden jou een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Je kunt rekenen op prima arbeidsvoorwaardenpakket. Word je enthousiast van deze mooie uitdaging? Geef dan een belletje of stuur een WhatsApp-bericht naar Edwin via 06 425 299 40. Mailen kan ook, naar [email protected]

© 2023 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01