U-nited Detachering - SNA
Open sollicitatie »

Riet Liebrecht stelt zich voor

Met een goed gevoel ga ik elke dag naar U-nited Detachering. In mijn Cabriootje rijd ik ontspannen door het mooie landschap van West Maas en Waal naar Wijchen. Als de weersomstandigheden het enigszins toelaten, doe ik al gauw het kapje open en valt de zon zalig op mijn bolletje.

Als officemanager bestaat mijn dag vol diversiteit. Ik mag mij overal een beetje mee bemoeien:

  • Boekhouding;
  • Personeelsadministratie;
  • Urenadministratie;
  • Factureren;
  • Contact met onze werknemers;
  • Overleg met de directie over alles wat speelt.

Juist de variatie is wat goed bij mij als persoon past. Ik houd namelijk wel van een uitdaging. Voor mijn werk in de verzekeringswereld heb ik jarenlang gereisd. Om die reden vind ik het fijn om nu rustig op eenzelfde locatie samen met een jong team bezig te zijn met nieuwe activiteiten. Dat houdt mijn geest alert en fris. Samen met het team een mooi bedrijf neerzetten, daar gaan we voor!

Collega’s waarderen voornamelijk de creativiteit, zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid die ik altijd in de strijd gooi. Deze mate van zelfstandigheid is prettig, omdat je toch altijd de mogelijkheid hebt om terug te vallen op het team. Wij vertrouwen elkaar blindelings en weten precies wat we aan elkaar hebben. De werkomstandigheden passen uitstekend bij mij als persoon.

Waar ik energie van krijg? Dat is overduidelijk van mijn kleinzoon Mees. Hij is nu drie jaar oud en écht een verrijking in het leven van onze familie. Verder houd ik veel van verre reizen maken samen met mijn man. Ons hart ligt in Zuid-Afrika. Samen hebben wij een stichting die een aids-weeshuis steunt in Bloemfontein, Lebone Village. Als ik daar met mijn eigen ogen zie hoe blij en dankbaar deze weeskinderen zijn om het feit dat ze een thuis hebben, goed eten krijgen en vol enthousiasme naar school kunnen word ik ontzettend gelukkig. Dat mede dankzij ons en heel veel andere lieve mensen. Daar kan niks tegenop.

Mijn levensmotto:
“Carpe diem! Pluk de dag!”

Waar je mij ’s nachts voor wakker mag maken? Heel eerlijk: je kunt mij het beste laten slapen!

Connectie maken? Bezoek mijn LinkedIn profiel!

Riet-Liebrecht-U-nited-Detachering

Het team