U-nited Detachering - SNA
Open sollicitatie »

U-nited Detachering: Professionals in insurance en banking

Ben jij ambitieus en wil je het maximale uit jouw carrière halen? Dan wil je natuurlijk een betrouwbare partner die hetzelfde nastreeft. U-nited detachering is een frisse en gedreven organisatie die samen met jou voor het beste resultaat gaat. Voor jou en de opdrachtgever. Verspreid door Nederland werken wij samen met een getalenteerd team van professionals aan uiteenlopende opdrachten in de insurance en banking sector.

“De manier waarop wij het beste voor de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van samen: U-nited”

Binnen het hechte U-nited detachering team zorgen we voor plezier in ons werk. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. We zien er naar uit om onze ervaringen te delen.

De beste professionals zitten bij U-nited detachering

Iedereen is uniek en beschikt over persoonlijke wensen en een eigen mix van kennis, ervaring en ambities. Dat is het uitgangspunt bij iedere match. Zo kun je bij U-nited detachering steeds opnieuw excelleren, in een flexibel aanbod van korte en langere opdrachten die uiteraard bij jouw kwaliteiten passen.

Als U-nited-professional ben je gericht op kwaliteit, zowel in insurance of banking. Je denkt actief mee en werkt zorgvuldig. Bij opdrachtgevers toon je lef, neem je initiatief en ben je betrokken bij de organisatie. Dat maakt jou namelijk tot een echte U-nited-professional.

Bij U-nited detachering werk je projectmatig in tijdelijke of vaste dienst, of ben je actief als ZZP-er.

Jouw potentie omzetten in top resultaat

Samen willen we de beste zijn. Daar sluit een permanente professionele en persoonlijke ontwikkeling perfect op aan. Daarom krijg je bij U-nited detachering coaching en faciliteren wij regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. Als U-nited-professional ben je dan ook boven de norm gecertificeerd. Dat is immers wat zowel jij als de opdrachtgever nastreeft

Daar houdt het voor ons niet op, U-nited detachering doet meer: wij zijn betrouwbaar, onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou, denken met je mee en halen het beste eruit voor jou. Binnen U-nited detachering ben je geen nummer, maar een partner. Samen vormen we een sterk team en begeleiden we jou en de opdrachtgever naar een maximaal resultaat.

Ook het U-nited gevoel? Neem vandaag nog contact met ons op

Voel jij je al U-nited? Zin om in een betrouwbaar en onderscheidend klimaat samen met ons aan de slag te gaan? Bekijk welke van onze vacatures matchen bij jouw kwaliteiten of neem direct contact met ons op.