Luc Smiers

Even voorstellen

Als Marketingmanager bij U-nited Detachering gaat Luc gaat over de online strategie met de focus op video. Waar vult hij de dagen mee? Luc vertelt er alles over op zijn voorstelpagina!

Stel Luc een vraag
Aangenaam

Mijn naam is Luc

“Elke dag start ik uitgerust met een lach op mijn gezicht. Tenminste, nadat ik brandstof getankt heb in de vorm van een lekker fruitontbijtje en sterke bak koffie. Mijn focus bij U-nited Detachering ligt op het aantrekken van enthousiaste kandidaten om deze vervolgens aan ons merk te binden. Dat doen we met alle marketing toeters en bellen die we in huis hebben. Concreet mijn werkzaamheden:”

● Schrijven van vacatureteksten, nieuwsbrieven en webpagina’s (als deze);
● Beheren social-mediakanalen op basis van een contentkalender;
● Opbouwen online videomarketingstrategie.

Snel contact?
Bel mij op 085 070 8535 of mail naar [email protected]

– Luc Smiers

luc-smiers-kleper-u-nited-detachering

Unieke dagen

In de wereld van online (video)marketing zijn de uitdagingen eindeloos. Elke dag krijg je namelijk nieuwe casussen voorgeschoteld waar je met het team je creativiteit op los mag laten.

Geen dag at the office is hetzelfde, omdat de invulling van elke marketingstrategie altijd uniek is. Deze afwisseling past goed bij mijn talentenpalet. Ik acht mijzelf namelijk creatief, nauwkeurig en verantwoordelijk.

luc-smiers-massage-u-nited-detachering

Lekker in de watten

Zakelijk krijg ik energie van oprechte waardering. Van een schouderklopje na een geslaagd videotraject of een spontane lach om een dolkomisch social mediabericht word ik intens gelukkig. Privé laat ik mij graag in de watten letten door een sauna of massagesalon te bezoeken. Al krijg ik dezelfde energy boost juist van helemaal tot het gaatje gaan in de sportschool.

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”

Lekker een cliché levensmotto, maar goed: daar zijn clichés toch voor? Potverdikke, wéér een cliché! Enfin, lachen is gezond, aanstekelijk en bovenal buitengewoon lekker. Ik kan mij niet voorstellen dat een dag zonder iets lachwekkends überhaupt bestaat, dus vandaar mijn keuze voor dit levensmotto. ’s Nachts mag je mij wekken voor een zelfgebakken spekpannenkoek of een pizza a la carbonara. De laatstgenoemde graag wel voorgesneden, want daar heb ik midden in de nacht vermoedelijk geen trek in.

© 2023 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01