U-nited Detachering - SNA
Open sollicitatie »

Luc Smiers stelt zich voor

Elke dag start ik uitgerust met een lach op mijn gezicht. Tenminste, nadat ik brandstof getankt heb in de vorm van een lekker fruitontbijtje en sterke bak koffie.

Mijn focus bij U-nited Detachering ligt op het aantrekken van enthousiaste kandidaten om deze vervolgens aan ons merk te binden. Dat doen we met alle marketing toeters en bellen die we in huis hebben. Concreet mijn werkzaamheden:

  • Schrijven van vacatures, webteksten en nieuwsbrieven;
  • Beheren social media op basis van een contentkalender;
  • Opbouwen online videomarketingstrategie.

In marketing is alles is mogelijk. Geen dag is hetzelfde, omdat de invulling van elke marketingstrategie altijd uniek is. Dit past goed bij mijn talentenpalet. Ik acht mijzelf namelijk creatief, nauwkeurig en verantwoordelijk.

Zakelijk krijg ik energie van oprechte waardering. Van een schouderklopje na een geslaagd videotraject of een spontane lach om een dolkomisch social mediabericht word ik intens gelukkig. Privé laat ik mij graag in de watten letten door een sauna of massagesalon te bezoeken. Al krijg ik dezelfde energy boost juist van helemaal tot het gaatje gaan in de sportschool.

Mijn levensmotto luidt:
“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”

Lekker cliché, maar daar zijn clichés toch voor? Potverdikke, wéér een cliché! Enfin, lachen is gezond, aanstekelijk en bovenal buitengewoon lekker. Ik kan mij niet voorstellen dat een dag zonder iets lachwekkends überhaupt bestaat, dus vandaar mijn keuze voor dit levensmotto.

’s Nachts mag je mij wekken voor een zelfgebakken spekpannenkoek of een pizza a la carbonara. De laatstgenoemde graag wel voorgesneden, want daar heb ik midden in de nacht vermoedelijk geen trek in.

Connectie maken? Bezoek mijn LinkedIn profiel!

Luc-Smiers-U-nited-Detachering

Het team