15 december 2020

Komst Maya klinkt als muziek in de oren

Mijn naam is Maya Ghisaidoobé-Roopram, ik ben 44 jaar en ik woon samen met mijn man Ramesh en onze twee dochters van 15 en 18 jaar in Den Haag (Leidschenveen). Ik sta vrolijk in het leven en ben daarnaast gedreven, leergierig en opgewekt. Ook kan ik kritisch zijn, naar mijzelf én anderen. Bij alles ga ik voor de 10!

Goede muziek? Geen houdbaarheidsdatum!
In mijn vrije tijd sport en/of wandel ik geregeld. Dit sluit goed aan bij mijn interesse in en het hebben van een gezond en fit leven. Natuurlijk houd ik ook van lekker (uit)eten, zelf uitgebreid koken en lekkere hapjes maken voor de familie. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd graag op vakantie of kijk ik een goede (horror)film. Verder ben ik een groot muziekliefhebber. Mijn smaak is heel breed en varieert van top 40, 80’s rock tot Bollywoodmuziek. Goede muziek heeft geen houdbaarheidsdatum.

Op zoek naar een combinatiefunctie
Na het uitvoeren van een aantal korte opdrachten ben ik op zoek gegaan naar een wat langere project met het liefst een functie waarin je inhoud kan combineren met wat klantcontact. Daarin had ik eigenlijk nog een wens er bovenop (haha…!) namelijk een project conversie dichtbij huis. Dit omdat ik eerder een project conversie succesvol heb afgerond bij Achmea Agro te Leiden en dit is me toen goed bevallen.

Wederzijds vertrouwen
Ik heb erg leuke en prettige (kennismaking) gesprekken gehad met Sandor, Denny en Sanne. Vanaf begin gelijk al een hele prettige “klik” met U-nited en heel erg belangrijk: wederzijds vertrouwen. Ik zit nu een week Nationale Nederlanden als Acceptant Zakelijk en ben door het team “warm” welkom geheten. Ondanks dat het allemaal digitaal gaat, geven de collega’s mij duidelijk aan dat ze erg blij zijn dat ik bij hen aanschuif. Je hoort er gewoon bij, ook al ben je een “externe”. Al met al een perfecte match. Een hele leuke passende opdracht, die perfect past binnen mijn wensen!

Doel van het project
Bij deze opdracht ga ik meewerken aan het project migratie polissen, waarbij polissen worden omgezet naar de targetomgeving. Doel van het project is om alle polissen die nu in legacy systemen zitten over te hevelen naar het target systeem. Hiervoor is het nodig dat alle klanten een nieuw aanbod krijgen. Bijbehorend werk bij deze omzettingsvoorstellen maken is agenda’s zetten; nabellen; uitzoeken voorwaarden etc. Hier krijg ik energie van. Het is ook weer een mooie gelegenheid om een conversie project te doen en goed te scoren op doorlooptijden en/of productie (haha…). Ik ben erg enthousiast, trots en blij dat ik heel snel al kon beginnen bij Nationale-Nederlanden dankzij U-nited! 

Vanaf het begin al had ik een goed gevoel bij U-nited Detachering. Zij denken mee met hun medewerkers. Ik hoop lang en nog vele leuke uitdagende opdrachten te mogen vervullen via U-nited.

Groetjes,

Maya Ghisaidoobé-Roopram
LinkedIn connectie maken?

profielfoto-maya-ghisaidoobé-roopram-acceptant-zakelijk-u-nited-detachering

© 2023 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01