Bart Werink

Even voorstellen

Bart gaat als Digital Marketing Consultant bij U-nited Detachering over de online strategieën. Waar hij zich dagelijks mee bezig houdt? Bart stelt zich graag persoonlijk aan jou voor!

Contact opnemen met Bart
Aangenaam

Mijn naam is Bart

Elke dag neem ik met een prettig en ongedwongen gevoel de benenwagen naar mijn werk. Een fijne ochtendwandeling van 30 minuten waarin ik de dag in gedachten alvast doorneem. Als Digital Marketing Consultant houd ik mij bezig met alle zaken omtrent de online zichtbaar- en vindbaarheid van U-nited Detachering. Samen met fijne collega’s werk ik aan de leukste projecten, bekijk onze nieuwspagina maar eens!

bart-werink-werkplezier-u-nited-detachering

Amusant werk

Wat vind ik het meest amusant aan mijn werk? Ik geef je mijn top drie redenen:

● Afwisseling: Mijn functie en takenpakket is ontzettend gevarieerd, hierdoor is elke dag anders;

Uitdaging: We zetten alle zeilen bij om U-nited Detachering als verfrissend bedrijf op de kaart te zetten;

● Eigen inbreng: De afwisseling en uitdaging van de functie zorgen ervoor dat je creatief en vindingrijk
moet zijn.

bart-werink-wiel-u-nited-detachering

They see me rollin’

Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden, maar we moeten hem wel zelf laten rollen. Samenvattend kan je stellen dat mijn functie gericht is op ondernemerschap. Dit in combinatie met mijn nauwkeurigheid en analytisch vermogen stelt mij in staat hoofd- en bijzaken goed van elkaar te onderscheiden. Hierdoor behoud ik het overzicht voor collega’s en mijzelf.

bart-werink-reizen-u-nited-detachering

Hoge doelstellingen

Zakelijk krijg ik energie van doelen stellen, succes behalen en deze uitbundig vieren met collega’s. Privé geniet ik van mijn leven met vriendin Joyce. Samen reizen we de wereld af en zijn we gek op sporten. Zo hebben we samen per racefiets de Mont Ventoux beklommen. Ik heb nog steeds spierpijn, maar wát was het vet toen ik op de 2.000 meter hoge top stond!

“Van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan, maar ik wil zeker niet de eerste zijn.”

Je moet hard werken om je doelen te bereiken, maar gun jezelf ook zeker de tijd en ruimte om te genieten van wat reeds bereikt is. Waar je mij ’s nachts voor wakker mag maken? Een potje FIFA of goede sushi!

© 2021 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden
KvK 70022461 - BTW NL858107545B01 - Cookiebeleid - SNA Keurmerk - Privacy statement - Sitemap