U-nited Detachering - SNA
Open sollicitatie »

Bart Werink stelt zich voor

Elke dag neem ik met een prettig en ongedwongen gevoel de benenwagen naar mijn werk. Een fijne ochtendwandeling van 30 minuten waarin ik de dag in gedachten alvast doorneem.
Als Digital Marketing Consultant houd ik mij bezig met alle zaken omtrent de online zichtbaar- en vindbaarheid van U-nited Detachering. Samen met fijne collega’s werk ik aan de leukste projecten. Waarom ik dit amusant vind? Ik geef je mijn top drie redenen:

1. Afwisseling: Mijn functie en takenpakket is ontzettend gevarieerd, hierdoor is elke dag anders.
2. Uitdaging: We zetten alle zeilen bij om U-nited Detachering als jong bedrijf op de kaart te zetten.
3. Eigen inbreng: De afwisseling en uitdaging van de functie zorgen ervoor dat je creatief en vindingrijk
moet zijn.

Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden, maar we moeten hem wel zelf laten rollen. Samenvattend kan je stellen dat mijn functie gericht is op ondernemerschap. Dit in combinatie met mijn nauwkeurigheid en analytisch vermogen stelt mij in staat hoofd- en bijzaken goed van elkaar te onderscheiden. Hierdoor behoud ik het overzicht voor collega’s en mijzelf.

Zakelijk krijg ik energie van doelen stellen, succes behalen en deze uitbundig vieren met collega’s. Privé geniet ik van mijn leven met vriendin Joyce. Samen reizen we de wereld af en zijn we gek op sporten. Zo hebben we samen per racefiets de Mont Ventoux beklommen. Ik heb nog steeds spierpijn, maar wát was het vet toen ik op de 2.000 meter hoge top stond!

Mijn levensmotto luidt:
“Van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan, maar ik wil zeker niet de eerste zijn.”

Je moet hard werken om je doelen te bereiken, maar gun jezelf ook zeker de tijd en ruimte om te genieten van wat reeds bereikt is. Waar je mij ’s nachts voor wakker mag maken? Een potje FIFA of goede sushi!

Connectie maken? Bezoek mijn LinkedIn profiel!

Bart-Werink-U-nited-Detachering

Het team