Superkracht van Sandra: Oog voor detail

Hoi, mijn naam is Sandra Dolstra. Sinds 2,5 jaar woon ik samen met mijn kat in mijn eigen huisje in Wezep. In mijn vrije tijd doe ik met veel plezier aan salsadansen. In de weekenden ben ik zelfs regelmatig te vinden op een salsafeestje. Daarnaast vind ik het heerlijke om buiten te zijn met mooi weer. Met name voor een lekker stuk wandelen, paardrijden of op mijn mountainbike door het bos.

Ook heb ik een passie voor fotografie. Deze passie is zó groot dat ik bezig ben met het opstarten van mijn eigen bedrijf. Hierin wil ik me gaan richten op productfotografie en portretten. Mijn grootste kracht is mijn oog voor detail, waarbij ik het grotere geheel niet uit het oog verlies. Dit gebruik ik natuurlijk in mijn fotografie, maar ook in andere functies komt dit zeker goed van pas. Vooral in een omgeving waar veel verandering is kan ik goed de hoofd en bijzaken van elkaar scheiden en de details goed op orde houden.

Open en eerlijk
Op werkvlak was ik op zoek naar meer afwisseling. Ik merk dat ik vaak na een paar jaar op een functie onrustig word en dan weer wat anders wil. Via detachering wil ik meer afwisseling in werkzaamheden creëren. Toen U-nited Detachering op mijn pad kwam, was ik direct enthousiast. Het contact is fijn, afspraak is afspraak en de communicatie is open en eerlijk. Daar houd ik van! Ik kijk er naar uit om aan mijn eerst opdracht te gaan beginnen. Dit is weer net iets anders als wat ik deed dus ik hoop hier weer nieuwe dingen te kunnen leren.

Perfecte plaatje
In de toekomst wil ik mij gaan ontwikkelen als een allround professional waarin ik op meerdere afdelingen inzetbaar zou zijn. Zo houd ik voor mezelf ook de afwisseling erin waarnaar ik opzoek ben. Daarnaast hoop ik dat ik aan het eind van dit jaar mijn eigen bedrijf in fotografie in de lucht heb en ook daarin leuke opdrachten mag gaan doen. Klinkt als het perfecte plaatje, nietwaar? 😉

LinkedIn connectie maken?

Sandra Dolstra
Krachtpatser U-nited Detachering

sandra-dolstra-detacheringsbureau-u-nited-detachering

De terugblik van Wiljan Pasman

Werken in de detachering via U-nited Detachering? Mijn advies zou zijn: Altijd doen! Bijna vijf jaar geleden kwam ik in contact met Denny van U-nited Detachering. Eerst telefonisch sparren, daarna spraken we af op kantoor in Wijchen. Na mijn periode bij Achmea was ik toe aan iets nieuws; een afwisselende job. Door het fijne, informele gesprek samen met Denny en Sandor kwamen we er al snel uit. Na mijn reis door Zuid-Amerika zou ik beginnen aan het nieuwe hoofdstuk uit mijn carrière.

wiljan-pasman-reis-u-nited-detachering
Afb: Vlak voor de start van een nieuw hoofdstuk een mooie reis door Zuid-Amerika maken.

Frisse start
September 2019 was het dan zover, de start bij de Rabobank in Eindhoven op de beleggingsafdeling. Best een stuk rijden van mijn woonplaats, maar met een regelmatige hotelovernachting was dat goed geregeld. Tijdens de eerste maanden was het mijn taak om de adviseurs te ondersteunen en te kijken hoe processen geoptimaliseerd konden worden in heel de regio Zuid-Oost Nederland. Naast dat ik zo kennis op deed van alle systemen, werd mijn LEAN-kennis vergroot en deed ik veel ervaring op met beleggen.

Terug naar de verzekeringswereld
Na deze opdracht ging ik weer terug naar de bekende verzekeringswereld. Vlak voor de coronaperiode startte ik in Tilburg. Met de opgedane systeemervaring, was het hier nu makkelijker instromen als Intern Adviseur Verzekeringen. Dankzij mijn collega’s leerde ik snel meer over de diverse vakgebieden als brand, aansprakelijkheid en verkeer. Na elf maanden hield mijn opdracht op deze plek op en kwam er de kans om het eens aan de andere kant te kijken.

De stap naar de verzekeraar werd gemaakt, naar Nationale Nederlanden om precies te zijn. Hier kwam ik eerst in het conversieproject terecht voor de brand-producten, maar al snel stapte ik over naar de aansprakelijkheidsafdeling. In twee jaar tijd kreeg ik de kans om me te ontwikkelen als Acceptant Aansprakelijkheid. Hierbij gaf mijn manager binnen Nationale Nederlanden ook de kans om naast aansprakelijkheid ook ervaring op te doen met rechtsbijstand, beroepsaansprakelijkheid en Construction All Risk dekkingen. Steeds met ondersteuning van collega’s van Nationale Nederlanden, maar ook U-nited bood branche-opleidingen aan om me verder te ontwikkelen. Hierdoor kreeg je meer inhoud in de gesprekken met de adviseurs.

Adviseur Verzekeringen
Na bijna tweeënhalf was er weer de stap naar de Rabobank, om nu als Adviseur Verzekeringen aan de slag te gaan. Eerst als adviseur gericht op de AOV-verzekeringen en daarna voor andere zakelijke verzekeringen. De eerder opgedane kennis van de Rabobank en als Acceptant kwam hier weer van pas.

Mooi afscheid
Nu na vier en een half jaar in de detachering neem ik afscheid van U-nited Detachering. Vier en een half jaar waarbij ik in verschillende rollen heb mogen werken en bij verschillende bedrijven en onderdelen in de keuken heb mogen kijken. Dit is in mijn ogen het grote voordeel van detachering, je kunt je zo snel ontwikkelen. U-nited Detachering heeft hierin altijd goed ondersteunt en vanaf het begin alle opleidingskansen geboden. Daarnaast dachten Sandor, Denny en later ook Sanne altijd mee om te kijken wat een mooie volgende stap zou zijn. Deze korte lijntjes, het snelle schakelen en de kans om opleidingen te volgen is voor mij echt het plus punt als werkgever.

Dankzij het vertrouwen wat zij in mij hadden kon ik zo verder groeien binnen de financiële wereld. Vanwege mijn ervaring kan ik dan ook iedereen aanraden om eens contact op te nemen met Sandor of Denny als je toe bent aan wat anders. Met hun informele maar professionele blik kijken zij naar wat er mogelijk is voor jou in de financiële wereld!

Wiljan Pasman

LinkedIn connectie maken?

wiljan-pasman-u-nited-detachering

Superkracht Erich Bosloper: Snelheid en efficiëntie

Hallo, mijn naam is Erich Bosloper. Ik ben getrouwd met Mariët en we hebben een dochter en twee zoons. Sinds vorig jaar hebben we een sloep gekocht en zijn daarom, met mooi weer, vaak op het water te vinden. Niet geheel toevallig wonen we in Drachten, dus vlak bij het Friese water. Naast varen, maak ik graag mooie wandelingen. De nabijgelegen bossen bieden hier ruimvoldoende mogelijkheden voor. Dat geldt overigens ook voor mijn passie voor fotograferen.

Naast buiten zijn, vind je mij ook met veel plezier achter de computer. Eén van mijn hobby’s is namelijk foto- en videobewerking. Mijn meest bijzondere foto is gemaakt tijdens mijn reis naar Tanzania. Daar kwam ik op een gegeven moment ‘The King’ van het dierenrijk tegen. Even lachen naar het vogeltje en flits; zie hierbij het resultaat!

erich-bosloper-leeuw-verzekeringen-u-nited-detachering
Afb: Fotografie van leeuw in Tanzania

Ervaren in verzekeringen
Van plaatjes schieten naar werken in de verzekeringen. Hier ben ik al jaren werkzaam in. Op een gegeven moment belandde ik op een punt dat ik mijzelf afvroeg wat ik verder nog wilde. Het simpele antwoord; meer afwisseling. Omdat ik eerder in de detachering heb gezeten, ben ik bekend met het hoe en wat van de detachering. Het gesprek aangaan met U-nited Detachering was daarom een logische keuze. Geen werkplek is gelijk in de detachering en elke keer moet je jezelf weer laten zien en bewijzen. Dat is ook meteen de uitdaging- en het leuke van dit werk. 

Focus op de klant
In mijn werk ben ik gedreven, met de focus op de klant. Mijn ambitie is dan ook om de klant snel en efficiënt te bedienen. Hierbij komen mijn kennis en ervaring goed van pas. Daarbij geldt dat je elke dag weer (bij)leert zodat je als professional kunt blijven groeien. Door mijzelf te verplaatsen in de klant, voel ik snel aan waar de behoeften liggen en kan ik goed van dienst zijn.

Bij het uitvoeren van een opdracht via U-nited hoop ik dat ik van toegevoegde waarde ben voor de collega’s. Niet alleen in woord, maar ook in daad!

Erich Bosloper
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

erich bosloper u-nited detachering

Superkracht Bas van den Berg: Positiviteit

Tussen Arnhem en Nijmegen ligt het prachtige Huissen. Daar woon ik samen met mijn twee dochters en vrouw. Mijn naam is Bas van den Berg, 42 jaar en ik zeg het maar direct; ik ben een fanatiek tafeltennisser. Nee, géén pingponger 😉

Zowel zakelijk als privé sta ik bekend om mijn positieve energie. Humor is een pré en ’kan niet’ bestaat niet. Verder ben ik graag onder mijn vrienden. Zo bezoeken we graag samen een leuk festival. Ook geniet ik volop van een heerlijk dagje uit met mijn gezin.

bas-van-den-berg-tafeltennis-u-nited-detachering
Afb: NK tafeltennis in Zwolle

Veelzijdige leerkracht
Tot juni 2021 heb ik gewerkt in de maatschappelijke gezondheidszorg en het speciaal onderwijs als leerkracht. Na achttien jaar verschillende functies te hebben bekleed werd het tijd dat ik een ander werkveld zou gaan onderzoeken. Via mijn beste vriend en mentor (Harm de Jonge) kwam ik in aanraking met het verzekeringsvak. In eerste instantie leek mij dit een stoffig en saaie wereld, welke vast volledig geautomatiseerd zou zijn.

Dit bleek toch even anders in elkaar te zitten. Mijn oude werkgever gaf mij de gelegenheid om dit te onderzoeken en via Harm kwam ik in aanraking met Nationale Nederlanden Agro/conversie/portefeuillebeheer. Al snel bleek dit een mooie leerschool. Ik kreeg een contract aangeboden en heb uiteindelijk ruim twee jaar binnen Agro NN gewerkt.

Netwerkend naar de volgende stap
Begin april kwam ik via mijn netwerk in aanraking met U-nited Detachering. Daar maakte ik tijdens een prettig gesprek kennis met Denny en later ook met zijn compagnon Sandor. Deze gesprekken waren aanleiding om naar elkaar uit te spreken dat we een mooie samenwerking wilden aangaan.

Het balletje ging snel rollen. Ik werd voorgesteld aan Achmea/Interpolis. Na een goed gesprek was de kogel door de kerk en was het wachten op de definitieve startdatum. Inmiddels heb ik een geslaagde inwerkperiode achter de rug zit en draai ik op volle kracht mee met de rest van het implementatie en conversieteam.

Bas van den Berg
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

Superkracht Emely Jansen: Sociaal vermogen

Als echte Bourgondiër spendeer ik graag tijd samen met mijn gezin. Mijn naam is Emely Jansen, 31 jaar en woonachtig in Doetinchem. Daar woon ik samen met mijn partner, dochter, zoon en hond. Onder het genot van een lekker hapje trekken we graag de spelletjeskast open voor een leuk bord- of kaartspel. Mijn persoonlijke favoriet? Cluedo! In Cluedo draait het om het oplossen van een moord. Wie van de zes verdachten heeft de moord gepleegd, met welk wapen én in welke kamer? De speler die als eerste het juiste antwoord geeft op deze drie vragen, is de beste detective en wint het spel.

Mijn grootste kracht is mijn sociaal vermogen. In combinatie met een flink verantwoordelijkheidsgevoel uit zich dat in zelfbewust te werk gaan met een groot inlevingsvermogen. Anderen omschrijven mij ook wel als een vaardig onderhandelaar. Met mijn overtuigingskracht kan ik mensen meenemen in plannen en ideeën, en daarbij goed inschatten wat voor anderen werkt. 

cluedo-bordspel
Afb: bordspel Cluedo

Inkomensbranche
Een functie in de inkomensbranche; daar ben ik naar op zoek! Dit kan bijvoorbeeld zijn als Relatiebeheerder of Acceptant, maar bij voorkeur iets met betrekking tot claims. Ik sta vrijwel open voor iedere nieuwe uitdaging, want mijn wens is om mijn kennis continu te blijven verbreden en verdiepen. Daarnaast deel ik ook graag mijn kennis en expertise om elk ander naar een hoger niveau te brengen of mogelijk nieuwe inzichten te geven.

Iedereen doet ertoe
De reden dat ik voor een uitdaging bij U-nited Detachering heb gekozen is omdat ik van mening ben dat zij goed op mijn wensen in kunnen spelen. Daarnaast waardeer ik de warme ontvangst, de laagdrempelige communicatie en misschien wel het belangrijkste; het gevoel dat iedere medewerker ertoe doet en gehoord wordt. Dat spreekt mij enorm aan.

Diploma op zak
In de toekomst hoop ik mijn werkveld te verbreden en mogelijk ook een opdracht bij een arbodienst te kunnen vervullen. Binnenkort zal ik afgestudeerd zijn aan de postbachelor CROV. Door mijn werkervaring in de inkomensbranche ben ik van mening een toegevoegde waarde te zijn. Daarnaast ben ik een persoon die zich gedurende de tijd wil blijven door ontwikkelen, zowel persoonlijk als werk gerelateerd.

Emely Jansen
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

emely-jansen-u-nited-detachering

Inmiddels is het ruim acht maanden geleden dat mijn avontuur bij U-nited Detachering is gestart. Een mooi moment om jullie mee te nemen in mijn ervaringen, want eerlijk is eerlijk; werken vanuit een detacheringsbureau was na 30 jaar vaste dienst bij de Rabobank iets nieuws voor mij. In dit artikel vertel ik jullie meer over de carrièrekeuzes die ik heb gemaakt, de manier waarop ik ben ontvangen bij mijn eerste opdracht en welke voordelen van een detacheringsconstructie er voor mij gelden.

ellen-de-backer-detacheringsbureau-verzekeringen-u-nited-detachering

Deuren vlogen open
Iets nieuws; daar was ik naar op zoek. Met die gedachten openen er ineens veel deuren, maar ik kwam er al snel achter dat ik in de verzekeringswereld wilde blijven en dat de Agro-sector met zijn no-nonsensmentaliteit het beste bij mij past. In goed overleg met mijn toenmalige manager ben ik gaan onderzoeken wat de mogelijkheden buiten de Rabobank zijn. Mijn LinkedIn profiel heb ik op ‘Open to work’ gezet. Vanuit daar ging het balletje hard rollen. De recruiters vliegen dan om je oren met verzoeken tot contact. Met een drietal ben ik in gesprek gegaan.

Een bekende naam
Eén van deze partijen was U-nited Detachering. Een voor mij bekende naam, omdat een aantal van mijn collega’s bij de Rabobank op dezelfde afdeling hebben gewerkt. Dit waren kundige, enthousiaste collega’s die allemaal vol lof over U-nited spraken, dus daarin was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Uiteraard werd ik door meerdere recruiters benaderd, maar U-nited sprong er direct uit door de persoonlijke, actieve benadering, ze hebben echt oprechte belangstelling naar wie je bent, hoe je bent en wat je wensen zijn. Het voelt meteen alsof je iedereen al jaren kent doordat ze oprechte interesse hebben in zowel je werkleven als je privéleven en zijn zelf ook open over zichzelf. Voor mij is het een perfecte match omdat ze je goed begeleiden in hetgeen wat bij je past. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om uit je comfortzone te stappen en nieuwe avonturen aan te gaan. De persoonlijke aandacht, het echt zien wie je bent heeft mij aangenaam verrast.

Het mooie is dat deze aandacht er niet alleen is tijdens het in dienst komen en het zoeken naar een opdracht, maar juist ook gedurende de periode dat je bij opdrachtgever aan de slag bent en de werkzaamheden ‘gewoon’ lekker gaan. Juist dan zijn ze nog steeds op zoek naar datgene dat je nodig hebt om deze tevredenheid en blijheid vast te houden. De waardering die er voor je is krijg je terug in de gesprekken met je manager en uiteraard ook door de leuke attenties die je veelvuldig ontvangt. Daarnaast zijn we ook een perfecte match in het vieren van leuke feesten zoals het gezellige Kerstfeest en de zonnige beachparty

Persoonlijke voordelen van detachering
In mij zoektocht naar iets anders was ik niet direct op zoek naar een detacheringsconstructie. Gedurende mijn zoektocht en de gesprekken met U-nited, die tijdens onze gesprekken ook mee onderzochten wat goed bij mij past, zag ik al snel de voordelen van een detacheringsconstructie. Het geeft je natuurlijk de mogelijkheid om bij diverse bedrijven in de keuken te kijken en op deze manier te ontdekken wat wel en wat juist niet bij je past. Dit zowel wat betreft de inhoud van het werk als de cultuur die er binnen een bedrijf heerst.

Daarnaast heeft het detacheringsbedrijf natuurlijk de ruime ervaring om jouw kennis, kunde en competenties te matchen met opdrachten die zij hebben. Door de ruime ervaring die zij bij diverse opdrachtgevers hebben kunnen ze goed inschatten welke opdrachtgever bij je past en is de kans op een succesvolle carrièrestap natuurlijk vele malen groter dan zonder deze constructie. Het is dus een hele veilige en relaxte manier om te onderzoeken wat bij je past terwijl je toch ‘gewoon’ in loondienst bent en je daar de zekerheid van hebt.

Bij Achmea in bad
De matchmaking van U-nited Detachering bracht mij uiteindelijk bij Achmea. De eerste week bij deze club voelde meteen als een warm bad. Het was kerstvakantie, dus een rustig week qua bezetting, en de sfeer op de afdeling was goed. Ik werd met open armen ontvangen en voelde mij direct thuis. Het klinkt misschien gek, maar ik heb helemaal niet hoeven wennen aan de nieuwe locatie of nieuwe collega’s. Iedereen was bereid mij wegwijs te maken in zowel het kantoor als de systemen waarmee we werken. Dit heeft mij zoveel positieve energie gegeven, dat ik het de wekelijkse autorit van ruim 300 kilometer voor de kantoordag meer dan waard vind.

ellen-de-backer-detachering-bureau-verzekeringen-u-nited-detachering

Ervaring detachering op de werkvloer
Bij Achmea word je niet als een gedetacheerde behandeld, je wordt gezien als een vaste medewerker die qua werkverdeling en met werkoverleg als een gelijke wordt gezien. Dat geldt overigens ook voor de teamuitjes. Het voelt alsof je twee werkgevers hebt, al ben ik mij daar eigenlijk nooit zo van bewust; het loop naast elkaar en gaat vanzelf. Achmea is de werkgever op de werkvloer, dus ook daar heb je bila’s met de manager. Daarnaast heb je zeer frequent contact met je manager van U-nited. Die toetst hoe het met je gaat en op welke manier hij nog iets voor je kan betekenen. Eigenlijk dus gewoon dubbele aandacht en het beste van twee werelden!

Ellen de Backer
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

ellen-de-backer-avatar-financieel-detacheringsbureau-u-nited-detachering

Hoi, mijn naam is Harmen Reuvekamp. Ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriendin Evaline in een leuk appartement in Papendrecht. Daarvoor heb ik zo’n twaalf jaar in Rotterdam en omgeving gewoond (ooit voor de opleiding docent economie ingevlogen), maar stiekem ben ik eigenlijk een tukker; opgegroeid in het oosten van het land in Almelo en omliggende dorpen.

Wist je dat er wereldwijd zo’n 3145 soorten duizendpoten zijn? Eén daarvan ben ik! Als duizendpoot onderzoek ik graag nieuwe terreinen. Zo boor ik bijvoorbeeld regelmatig nieuwe hobby’s aan. Zo kan je me vinden achter een drumstel, maar net zo goed met een fotocamera in de hand. Daarbij sta ik ook regelmatig in de keuken te experimenteren; de meeste dagen ben ik de kok in huis. Ook op zakelijk vlak ben ik veel bezig met persoonlijke ontwikkeling, al wil ik daar bij U-nited Detachering meer focus in aanbrengen.

Vastbijtdrang
Bij mijn vorige werkgever heb ik behoorlijk de duizendpoot uitgehangen. Dat is zowel een kracht als een valkuil gebleken. Ik werd zodanig de ‘spin in het web’ dat ik nergens echt meer de expert in werd, maar ondertussen wel overal een beetje van wist; schadeverzekeringen, betaal- en spaarproducten, lijfrentes, ondersteuning bij hypotheekdossiers, outbound bellen, een stukje marketing. Op een gegeven moment zat het allemaal tegelijk in mijn takenpakket. En dat ging goed, maar ik kon me nergens écht in vastbijten, specialiseren.

Van specialiseren kan je leren
Net op het moment dat bovenstaande toch echt de spuigaten uit begon te lopen kwam ik in contact met U-nited Detachering. Ik werd benaderd door Edwin en uit de eerste contacten bleek al snel dat we hier konden proberen wat bij mijn vorige werkgever niet uit de verf kwam; specialiseren en me vastbijten in één onderwerp. Ergens in de financiële wereld me focussen op één thema of één product, in plaats van alleen maar steeds breder. Die beslissing gaf direct ook enorm veel rust; een afgebakende opdracht met een duidelijk takenpakket en een duidelijke verantwoordelijkheid. 

Een duizendpoot met focus
Met de ingeslagen weg verwacht ik mijzelf over een tijdje specialist te kunnen noemen. Of zoals we het noemen bij U-nited, professional. In mei ben ik gestart met mijn eerste opdracht als kredietacceptant bij Rabobank/freo waar ik eerst aan de slag ben gegaan met opleidingen en introducties. Erg leerzaam en leuk!

Natuurlijk zal ik echt wel een beetje de duizendpoot blijven, maar wel eentje die meer en meer de focus opzoekt. Misschien ben ik over een jaar wel aan het specialiseren op gebied van verzekeringen. Of hypotheken, wie zal het zeggen. Maar het ‘duizendpoten’ gaan we een beetje meer in de privé omgeving doen. 

Harmen Reuvekamp
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

harmen-reuvekamp-financieel-detacheringsbureau-u-nitedd-detachering

Superkracht Britt de Bruin: Vrolijkheid en enthousiasme

De mooiste vestingstad van Nederland? Dat is natuurlijk Gorinchem! Niet geheel toevallig woon daar ik samen met mijn vriend, hond en kat 😉 . Mijn naam is Britt de Bruin. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met de hond. Samen ontdekken we steeds weer nieuwe plekken om te wandelen.

Van kleins af aan ben ik gek op sporten. Het begon met turnen, dit deed ik zelfs op hoog niveau. Tegenwoordig vind je mij op het voetbalveld en zo af en toe op de tennis- of padelbaan. Ook daag ik mijzelf regelmatig uit in de sportschool.

Maar het allerleukste om te doen vind ik reizen. Stedentripjes, backpacken, wintersport, verre reizen; hoe meer avontuur hoe beter! Aan mijn reis door Vietnam heb ik de mooiste herinneringen. De combinatie van cultuur, de mooie stranden en natuur, het heerlijke eten en de vriendelijke mensen maken dit tot een perfecte bestemming. Mijn vriend en ik hebben ook een stuk op de motor afgelegd (ik veilig achterop), dat was een hele mooie en bijzondere ervaring. 

Mijn grootste kracht is mijn vrolijkheid en enthousiasme. Ik ga iedere uitdaging met een hoop enthousiasme aan. Je zal mij nooit chagrijnig zien en dat krijg ik ook vaak te horen van de mensen uit mijn omgeving. 

britt de bruin financieel detacheringsbureau u-nited detachering
Afb: Britt in Sri Lanka

Master Strafrecht
Deze maand heb ik mijn Master Strafrecht afgerond. Deze opleiding heb ik gecombineerd naast mijn fulltime baan bij het Openbaar Ministerie. Richting het einde van mijn studie heb ik gemerkt dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Het liefst eentje waarbij wet- en regelgeving een rol speelt, want dat vind ik erg interessant. Daarnaast krijg ik energie van complexe situaties doorgronden. Het liefst doe ik dat in een omgeving waarin ik niet uitgeleerd raak.

Ambitieuze collega’s
Bij U-nited Detachering kreeg ik het gevoel mij blijvend te kunnen uitdagen en ontwikkelen. Ik ben omringd door ambitieuze collega’s die net zo enthousiast en gedreven zijn als ik. Dat voelt als een hele fijne werkomgeving.

Proactief meedenken
Deze maand is mijn carrière-avontuur bij U-nited Detachering van start gegaan. Ik ga mezelf ontwikkelen, inzetten maar ook proactief meedenken ten goede van U-nited Detachering en mijn opdrachtgevers. Het maximale presteren is iets wat mij energie geeft!

Britt de Bruin
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

britt de bruin u-nited detachering

Superkracht Marina Derks: Vastberadenheid    

In huize Derks vliegen de smakelijke geuren je tegemoet. Mijn naam is Marina en ik sta graag in de keuken voor de bereiding van culinaire hoogstandjes. De Marokkaanse keuken trekt mij het meest aan. Zo maak ik graag tagine. Dit is een stoofpot gemaakt in aardewerk. Echt heerlijk!

Op moment van schrijven ben ik 29 jaar. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Naast koken kan je mij vinden in de winkelstraat, want ik shop er graag op los. Mijn grootste kracht is mijn vastberadenheid; ik geef niet graag op.

Zo werkte ik voorheen als kapster en schoonheidsspecialiste. Ik wilde graag wat anders en besloot mijzelf om te scholen tot bewindvoerder. De zesde poging van het examen was raak! Ik bleef doorgaan tot dat ik het gehaald had. Als dát geen doorzetten is… 😉

stoofpot-marina-derks-u-nited-detachering

Betrokken en vriendelijk
Na een tijdje als bewindvoerder te hebben gewerkt, ben ik op zoek gegaan naar werk wat ik vanuit huis kon uitvoeren. Daarbij vond ik afwisseling belangrijk. Zo wilde ik graag klantcontact, maar ook administratieve werkzaamheden uitvoeren. Uiteindelijk heb ik voor de uitdaging via U-nited Detachering gekozen. Ik had direct een goede klik met Denny en Sandor. Zij hebben mij in het begin heel prettig begeleid. Daarna hebben Michael en Michel het stokje naar volle tevredenheid overgenomen. Iedereen is erg betrokken en vriendelijk, waardoor ik mij hier snel thuis voelde.  

Hogerop komen
Vorige maand ben ik gestart met mijn eerste opdracht bij Nationale Nederlanden. Het bevalt mij hier uitstekend. Het werk is erg leuk en past erg goed bij me. In de toekomst hoop ik in hogerop te komen. Wellicht kan ik nog meer Wft’s behalen en zo nog meer te leren in de financiële branche. 

Ik ben erg blij dat ik in jullie team ben gekomen en kijk uit naar een mooie tijd samen.

Marina Derks
Krachtpatser U-nited Detachering

marina-derks-finance-professional-u-nited-detachering

Superkracht Edwin Schouten: Doorzettingsvermogen

Hallo, mijn naam is Edwin Schouten. Op moment van schrijven ben ik 31 jaar en woonachtig in Wognum. Voor de mensen die het dorpje uit Noord-Holland niet kennen; het ligt tegen Hoorn aan 😉. Mijn hobby’s zijn voetbal, hardlopen en tennis. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in reizen, afspreken met vrienden en festivals.

Mijn mooiste reis tot nu toe is die naar Vietnam geweest. Ik heb 1.000+ foto’s van de mooie natuur daar. Ik heb onwijs genoten en mij verbaasd over de gastvrijheid van de mensen daar. Ze zijn blij met alles wat ze hebben. Daar kunnen wij in Nederland nog wat van leren.  

Mijn allergrootste kracht is mijn doorzettingsvermogen. Dat blijkt uit het feit dat als ik ergens voor ga dit ook hoe dan ook zal behalen; koste wat het kost!

Eén helder doel voor ogen
In mijn zoektocht naar een nieuwe baan was ik op zoek naar een plek waar iedereen gemotiveerd is en bereidwillig is om doelstellingen te behalen. Daarnaast vind ik het belangrijk om elke dag nieuwe dingen te leren. Deze werkwensen zijn ontstaan, omdat ik gedurende mijn vorige baan het gevoel kreeg dat ik niet meer genoeg werd geprikkeld en met veel mensen werkte waarvan de motivatie niet op hetzelfde niveau lag als bij mij.

Gevoel van samen
Mijn keuze voor de uitdaging bij U-nited Detachering is tot stand gekomen doordat zij mij persoonlijk hebben benaderd. Ik kreeg direct het gevoel dat we alles samen gaan doen. Ook ben ik blij met het vertrouwen dat ze in mij hebben ondanks dat ik nog geen ervaring heb op dit vakgebied. Ik kijk er het meest naar uit om nieuwe dingen te leren ter bevordering van mijn persoonlijke groei.

Het lijkt mij super gaaf om nu eerst ervaring op te doen binnen deze branche en over een aantal jaar een leidinggevende rol te hebben bij U-nited Detachering of eventueel een opdrachtgever.

Edwin Schouten
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

edwin-schouten-krachtpatser-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01