Open sollicitatie »
Nieuws

Kerstborrel

Op 22 december hebben we onze eerste gezamenlijke bijeenkomst. Dit wordt een samenzijn om stil te staan bij verschillende zaken. We starten op ons kantoor op de Zomertaling waar we terugkijken op het afgelopen jaar. Wat deden we, met wie en waar in Nederland zaten we gestationeerd. Daarnaast maken we kennis met elkaar. Omdat onze medewerkers in verschillende fases “in deze trein zijn gestapt” heeft nog niet iedereen elkaar ontmoet. Tevens een goed moment om kennis te maken met de nieuwe collega’s die vanaf 2018 ons team gaan versterken. Hoog tijd om met elkaar in contact te zijn en het glas met elkaar te heffen. Goed om met elkaar geschiedenis te schrijven, maar nog belangrijker is natuurlijk onze toekomstvisie. We delen de plannen voor aankomend jaar en nemen de eerste stap naar het stipje aan de horizon. Dat is de stap naar een feestelijk en ontspannen samenzijn bij Zaal 4 voor een hapje en een drankje.